
STATE OF FLORIDA
DEPARTMENT OF BUSINESS AND PROFESSIONAL REGULATION

December 19, 2001

Mr. Jeffrey M. Tuscan
PO Box 338
Alva FL  33920

Dear Mr. Tuscan:

At a meeting on December 17, 2001, the Board of Accountancy considered your
request for an opinion and determined that Chapter 473, F.S. and 61H1, F.A.C., do
not prohibit a CPA from being an owner in a firm that provides tax return
preparation, review and signature; advice and review of financial statements that is
not a licensed CPA firm.  However, that firm cannot issue audited, reviewed or
compiled financial statements.  In addition, the CPA must conform with all
applicable standards including the Standards for Tax Practice and Standards for
Assembled Financial Statements.

Please keep in mind that the Board does not opine on the ownership issues in a CPA
firm or among its partners.

Please keep in mind that this opinion is based solely on the facts set forth in your
letter and is not intended to be an opinion of general applicability.  Furthermore, we
have not conducted an independent factual investigation to determine whether other
relevant facts do or may exist.   We have not determined whether any aspects of
these transactions run afoul of any law or rule other than those specifically
mentioned herein.

Sincerely,

DIVISION OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTING
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Martha P. Willis
Division Director
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