
Garrett, Wood & CO., P.A.

October 1, 2001

Florida Board of Accountancy
Department of Proffessional Regulation
240 NW 76th Drive, Suite A
Gainesville, Florida 32607

Re: Request for Opinion from Board of Accounting

Dear Sir,

        Persistent to the procedures for requesting an opinion from the Board of Accounting,
please consider the following information.

Hypothetical Situation:
An Audit was performed on a Florida corporation. This corporation paid 40% of
its bill and has not paid the balance. All request for final has been ignored.

Issues:
By turning the unpaid invoice over to a collection agency or attorney for

collection, does this violate Section 61h1-23.0001 on confidential client information.

Conclusion drawn:
I believe that the collection of an unpaid invoice is not covered by the accountant-

client privilege. By turning over the invoice for collection you are not disclosing any
financial data that you acquired during your engagement period.

I would appreciate greatly that you fax or send me a written copy of this opinion as soon
as it is available. If I must comply with additional information, please feel free to contact
me at 904-398-8664 during your earliest convenience.

Sincerely,

Michael L. Wood


